Date		Description	Length of Stop			
Arrive	Depart					
April 30, 2009)	Thursday – Syracuse				
		Leave Home				
7:30pm		Spend Night at Best Western Airport, Syracuse				
May 1, 2009		Friday – Syracuse to San Francisco				
	5:00am (EDT)	Depart Best Western Airport Inn, Syracuse				
6:30am	8:15am	Continental Flight #8691, Syracuse to Cleveland	1h 45m			
9:00am (EDT)	11:20am (PDT)	Continental Flight #555, Cleveland to San Francisco	5h 20m			
12:30am	7:00pm	Explore the Bay Area				
7:00pm		Spend Night at Embassy Suites, South San Francisco				
May 2, 2009		Saturday – San Francisco				
-	10:00am	Depart Embassy Suites, South San Francisco				
10:00am	7:00pm	Explore the Bay Area				
7:00pm		Spend Night at Embassy Suites, South San Francisco				
May 3, 2009		Sunday – San Francisco to Kauai Mariani	ne's Birthday (Day 1)			
	6:30am	Depart Embassy Suites, South San Francisco				
9:10am (PDT)	11:45am <mark>(НST)</mark>	United Flight #41, San Francisco to Lihue, Kauai	5h 35m			
	12:45pm	Depart Lihue Airport, Kauai				
1:00pm	1:30pm	Lunch at McDonalds	1/2 hour			
1:45pm	2:00pm	Stop at Kauai Visitor Center	¼ hour			
2:15pm	3:15pm	Stop at Hilo Hattie's	1¼ hour			
3:30pm	6:00pm	Check in at Hilton Kauai Beach Resort/Manager's Reception	21/2 hours			
6:00pm	9:00pm	Dinner & Shopping at Coconut Grove Center, Kapaa	3 hours			
9:00pm		Spend Night at Hilton Kauai Beach Resort				
May 4, 2009		Monday – Kauai	(Day 2)			
	11:00am (HST)	Depart Hilton Kauai Beach Resort				
11:15am	1:15pm	Smith's Fern Grotto Boat Tours	1 ¹ / ₂ hours			
1:15am	1:30am	Wailua River Overlook and Opaekaa Falls	1⁄4 hour			
2:15pm	3:15pm	Shopping at Poipu Village, South Shore	1 hour			
3:30pm	4:30pm	Spouting Horn Beach Park & Shopping	1 hour			
5:00pm	6:00pm	Manager's Reception & Torch Lighting Ceremony	1 hour			
6:00pm	9:00pm	Out to Dinner, East shore or South Shore	3 hours			
5:30pm		Spend Night at Hilton Kauai Beach Resort				
May 5, 2009		Tuesday – Kauai	(Day 3)			
	8:30am	Depart Hilton Kauai Beach Resort				
8:30am	10:30am	Breakfast then drive up the east & north shore of Kauai	2 hours			
10:30am	12:00pm	Limahuli Botanical Gardens	1 hour			
12:00pm	4:30pm	Explore Kauai's North Shore Parks, Beaches & Shopping	4½ hours			
5:00pm	6:00pm	Manager's Reception at Hilton Kauai Beach Resort	1 hour			
6:00pm	8:30pm	Dinner & Shopping in Lihue	2½ hours			
9:00pm		Spend Night at Hilton Kauai Beach Resort				

	San Franc	<u>Hawaii 2009 Trip - Daily Itinerary</u> cisco: 2 Nights, Kauai: 4 Nights, Oahu: 7 Nights, San Francisco: 2 N	ights
Date		Description	Length of Stop
Arrive	Depart		
May 6, 2009		Wednesday – Kauai	(Day 4)
	8:30am	Depart Hilton Kauai Beach Resort	
9:00am	10:00am	Breakfast at Kalaheo Coffee Co & Cafe, Kalaheo	1 hour
10:45am	1:45pm	Explore the Waimea Canyon, southwest side of Kauai	3 hours
1:45am	2:15am	Stop in Waimea for Lunch (Subway or Shrimp Station?)	1/2 hour
2:30pm	3:30pm	Visit Kauai Coffee Company	1 hour
4:00pm	5:00pm	Visit/Shop at Kilohana Plantation	1 hour
5:15pm		Spend Night at Hilton Kauai Beach Resort	
May 7, 2009		Thursday – Kauai to Oahu	(Day 5 – Day 1)
	8:00am	Depart Hilton Kauai Beach Resort	
8:15am		Arrive Lihue Airport	
9:55am	10:24am	Hawiian Air Flight #304, Lihue, Kauai to Honolulu, Oahu	29 min.
	11:30pm	Depart Honolulu International Airport	
11:45am	12:30pm	Stop at Mango Marketplace Swap Meet	¾ hour
12:30pm	1:00pm	Lunch at Wendy's in Waihawa	1/2 hour
1:00pm	3:00pm	Stop at the Dole Plantation	1½ hours
3:30pm		Spend Night at Turtle Bay Resort	
May 8, 2009		Friday – Oahu	(Day 2)
	10:00am	Depart Turtle Bay Resort	
11:00am	11:30am	Visit Punchbowl National Memorial Cemetery	1/2 hour
11:30am	12:00pm	Drive up Tantalus Drive to Puu Ualakaa Overlook	1∕₂ hour
12:15pm	1:00pm	Hike to view Manoa Falls	¾ hour
1:30pm	4:30pm	Explore the Waikiki Resort & Shopping Area	3 hours
4:30pm	7:30pm	Aloha Towers Marketplace (Shopping & Dinner)	3 hours
8:30pm		Spend Night at Turtle Bay Resort	
May 9, 2009		Saturday – Oahu	(Day 3)
	8:30am	Depart Turtle Bay Resort	
9:30am	12:00am	Kam Super Swap Meet	2 ¹ / ₂ hours
12:15pm	3:15pm	Aloha Stadium Swap Meet	3 hours
3:30pm	5:15pm	Explore the West Coast Beaches	1 ³ ⁄4 hours
6:00pm	7:30pm	Dinner at Haleiwa Joe's Seafood Grill	1 ¹ / ₂ hours
8:00pm		Spend Night at Turtle Bay Resort	
May 10, 2009		Sunday – Oahu	(Day 4)
	10:00am	Depart Turtle Bay Resort	
10:00am	12:00pm	Explore the East Shore of Oahu	2 hours
12:00pm	12:30pm	Valley of the Temples Memorial	½ hour
1:00pm	1:30pm	Lunch at Wendy's in Wahiawa	½ hour
2:00pm	5:00pm	Walk the Beach to Kaena Point (6 miles round trip)	3 hours
5:30pm	7:00pm	Dinner at Jameson's By The Sea, Haleiwa	1½ hour
5:45pm		Spend Night at Turtle Bay Resort	

		Hawaii 2009 Trip - Daily Itinerary	
	San Francisc	o: 2 Nights, Kauai: 4 Nights, Oahu: 7 Nights, San Fra	ncisco: 2 Nights
Date		Description	Length of Stop
Arrive	Depart		
May 11, 200)9	Monday – Oahu	Our 13 th Anniversary (Day 5)
	9:30pm	Depart Turtle Bay Resort	
10:30am	11:45am	Air Ventures Alii Tour of O'ahu	1¼ hours
12:45pm	2:15pm	Return to Turtle Bay for some relaxation	1 hour
2:30am	9:30pm	Polynesian Cultural Center and Dinner Luau	7 hours
9:45pm		Spend Night at Turtle Bay Resort	
May 12, 200)9	Tuesday – Oahu	(Day 6)
	10:00am	Depart Turtle Bay Resort	
11:15am	12:30pm	Explore Diamond Head State Monument	1¼ hour
1:30pm	3:30pm	Check out the International Marketplace in Waikiki	2 hours
3:00pm	5:00pm	Check out the Royal Hawaiian Shopping Center	1½ hour
5:15pm	7:45pm	Dinner in Wakiki or Honolulu (Aloha Marketplace?)	1½ hours
8:45pm		Spend Night at Turtle Bay Resort	
May 13, 200)9	Wednesday – Oahu	(Day 7)
	10:00am	Depart Turtle Bay Resort	
10:00am	11:00pm	Drive down the East shore	1 hour
11:30am	12:00pm	Pali Lookout Overview of Kanehoe Bay	½ hour
12:15pm	2:15pm	Explore the Southeast Beaches	2 hours
2:15pm	2:45pm	See the Halona Blow Hole	½ hour
2:45pm	3:30pm	Hanauma Bay State Underwater Park	³ ⁄4 hour
4:45pm		Spend Night at Turtle Bay Resort	
May 14, 200)9	Thursday – Oahu to San Francisco	(Day 8)
	10:30am <mark>(нsт)</mark>	Depart Turtle Bay Resort	
11:30am		Arrive at Honolulu Airport	
12:51pm (нs	т) 8:50pm (РDT)	United Flight #74 – Honolulu to San Francisco	4h 59m
10:00pm (PD	т)	Spend Night at Embassy Suites, South San Francisc	0
May 15, 200)9	Friday – San Francisco	
	10:00am	Depart Embassy Suites, South San Francisco	
10:00am	7:00pm	Explore the Bay Area	
7:00pm		Spend Night at Embassy Suites, South San Francisc	0
May 16, 200)9	Saturday – San Francisco to Home	
	8:30am	Depart Embassy Suites, South San Francisco	
11:25am (PD	т) 7:58pm (EDT)	Continental Flight #449, San Francisco to Newark	5h 33m
	т) 10:37pm (сот)	.	1h 37m
12:30am		Arrive Home	